Usluge

 
 
Hotelski smeštaj

Za vas vršimo rezervacije hotelskog smeštaja širom sveta. Pristup u više od 10 rezervacionih sistema omogućava nam da uvek ponudimo eskskluzivne cene prema katergoriji i različite opcije, u zavisnosti od vašeg zahteva.

 
 
Avio karte

Kod nas možete kupiti avio karte za sve svetske destinacije. Tim naših stručnih agenata uvek će se potruditi da vam u što kraćem roku obezbedi tražene usluge. Takođe, o vašim kartama brinemo i nakon kupovine. Ukoliko se desi bilo kakvo pomeranje vremena ili otkazivanje leta, naši agenti vas blagovremeno obaveštavaju o novonastaloj situaciji i po vašim instrukcijama traže novu alternativu.

 
 
Vozne karte

Putujte udobno železnicom na četiri kontinenta. S obzirom na to da nemaju svi evropski gradovi aerodrom, voz je druga najbolja opcija. Round The World jedna je od retkih agencija koja u ponudi ima i obezbeđivanje voznih karata za službena putovanja.

 
 
Osiguranje

Obezbeđujemo putno zdravstveno osiguranje za sve destinacije putem osiguravajućih kuća Generali i DDOR Novi Sad i Dunav. Vama i vašoj kompaniji omogućavamo i ekskluzivnu uslugu godišnjeg putnog osiguranja po povlašćenim cenama.

 
 
Vize

Za vas i vaše klijente, saradnike, kolege obezbeđujemo vize za Južnoafričku Republiku i Sjedinjene Američke Države.

 
 
Parking na aerodromu Nikola Tesla Beograd

Agencija RTW u mogućnosti je da Vam, osim u Beogradu, obezbedi parking i u blizini svih svetskih aerodroma. Prednost najma sopstvenog parking mesta je u tome što ne morate da brinete o prevozu do i sa terminala jer vas, sa vašeg parking mesta, do aerodroma prevoze službeniici agencije i čekaju vas po povratku.

 
 
Transferi

U našim je rukama vaš udoban, siguran i pouzdan transfer od aerodroma/železničke stanice do hotela i nazad. Takođe, na vaš zahtev, omogućavamo i prevoz sa lokacije na lokaciju, čime vam štedimo vreme koje biste izgubili tražeči taksi ili u javnom prevozu. U ponudi imamo dve vrste transfera: regularni (shared transfer - više putnika koristi jedan transfer) i VIP (luksuznim vozilima) Ukoliko vam je potrebno vozilo na destinaciji na koju putujete, RTW po najpovoljnijim cenama nudi uslugu rent a car u uglavnom svim zemljama sveta. Koristimo više rezervacionih sistema da bismo dobili najniže cene i poslali najpovoljniju ponudu...